Aplicați pentru un pașaport real românesc UE fără strămoși români

Cumpărați un pașaport european autentic și real, fără strămoși români
Cumpărați un pașaport european autentic și real, fără strămoși români

Obțineți un pașaport european valabil de înaltă poziție din România și călătoriți ușor în întreaga lume

pașaport original româna-UE de vânzare

România se află pe locul 17 în lume în Indexul de pașapoarte Henley 2020, care se clasează pe toate pașapoartele lumii în funcție de numărul de destinații pe care deținătorii lor le pot accesa fără viză prealabilă. Deținătorii unui pașaport român pot călători fără viză către 172 de destinații.

Eligibilitate: cheia obținerii unui pașaport românesc UE

Care sunt persoanele eligibile pentru a obține un pașaport românesc UE după descendență?

Legea privind cetățenia română are în vedere două grupuri principale de persoane eligibile pentru cetățenia română și un pașaport european european. Primul grup cuprinde atât imigranții care nu au renunțat la cetățenia română, cât și imigranții cărora nu i-a fost retrasă cetățenia română. Copiii și nepotii imigranților incluși în acest grup și eligibili pentru cetățenia română și un pașaport român al UE.
Al doilea grup este format din următoarele persoane: cei care au avut anterior cetățenia română, dar care, din diferite motive (chiar și pentru posibilitatea emigrării din România pe vremea regimului comunist) au renunțat la aceasta din propria lor voință; persoanele care și-au pierdut cetățenia din motive independente de voința lor. Acest grup are dreptul să-și primească înapoi cetățenia și să obțină un pașaport european românesc, după ce a depus cererea și documentele necesare. În acest grup, eligibilitatea se aplică și descendenților din a doua și a treia generație.
Oricum, fiecare grup trebuie să își dovedească eligibilitatea pentru cetățenia română, venind cu documente care demonstrează acest lucru.

*** După ce ai finalizat procedura de confirmare / redobândire a cetățeniei române, trebuie să urmezi o altă etapă distinctă: eliberarea unui pașaport român. Este o greșeală să crezi că pașaportul european românesc îți este acordat automat, după ce ai confirmat sau redobândit cetățenia română. Eliberarea pașaportului românesc este un proces suplimentar. Pentru a primi pașaportul românesc, veți avea nevoie de documente de stare civilă românească: certificat de naștere românesc și certificat de căsătorie română (pentru cei căsătoriți). Abia după ce ați obținut aceste documente românești, puteți solicita un pașaport românesc UE.

Sunteți eligibil pentru a obține un pașaport românesc prin Ascendentul dvs.?

Pentru a stabili dacă sunteți eligibil pentru un pașaport român, trebuie mai întâi să înțelegeți elementele de bază care guvernează cetățenia română.
În primul rând, cetățenia română prin descendență este trecută prin linia de sânge (Jus Sanguinis), NU locul de naștere (Jus Soli). De exemplu, simplul fapt de a fi născut pe teritoriul României nu te face automat cetățean român, indiferent dacă ai strămoși care erau români nu îți pot da dreptul de cetățenie. strămoșul tău român. Cu alte cuvinte, fiecare strămoș trebuie să fi fost român pentru a-l transmite generației tinere. Dacă unul dintre strămoșii tăi și-a pierdut / și-a pierdut cetățenia română, atunci linia de sânge este ruptă și ar trebui să solicitați restabilirea cetățeniei române. Un exemplu de linie de sânge ruptă: străbunicul (cetățean român)> bunicul (cetățenia română pierdută)> tată (eligibil pentru procesul de restaurare a cetățeniei române).

Cum să obțineți un pașaport european de către urmașii români?

În loc să solicitați o procedură foarte costisitoare, dificilă și pe termen lung pentru obținerea cetățeniei UE într-o țară străină a UE (prin investiții, prin naturalizare, etc.), vă recomandăm să urmăriți verificarea noastră de eligibilitate gratuită pentru a vedea dacă aveți un comandă rapidă pentru a participa la obiectivul dvs., adică dacă veți beneficia de un pașaport românesc UE. Verificați acum! Cea mai importantă condiție este să ai un ascendent (până la a doua generație) născut în România. Va fi foarte util dacă veți avea cel puțin copii ale documentelor românești deținute de strămoșul dvs. român. Cumpărați acum pașaportul UE UE online, pașaport european real și fals de vânzare, obține pașaport românesc real și fals, obține pașaport cu România aproape gratuit online, solicitați pașaport autentic UE online, înlocuiți pașaportul românesc pierdut, reînnoiți cu ușurință pașaportul UE, pașaport românesc înregistrat în 4 zile, achiziționați pașaportul românesc original fără a avea descendență UE / SEE, schimbați pașaportul legal,De asemenea, vă oferim o gamă largă de produse-pașapoarte:
# Obține pașaport german din UE, # Cumpăra pașaport ungar valabil pentru UE, pașapoarte daneze, pașapoarte italiene și alte pașapoarte europene …….

Cine are puterea de a elibera pașapoarte românești UE?

Ministerul de Interne al României este autoritatea unică pentru eliberarea tuturor pașapoartelor simple și electronice, cu excepția pașapoartelor diplomatice (Pașaport) și a pașapoartelor oficiale (Pașaport de Serviciu), eliberate de Ministerul Afacerilor Externe. Dacă aveți reședința în în altă țară decât România, trebuie să depuneți personal cererea de pașaport la Direcția Generală Română pentru Pașapoarte (din București) sau la cel mai apropiat consulat din țara de reședință.
Ar trebui să știți că autoritățile române nu vă vor permite să numiți un mandatar pentru a vă elibera pașaportul românesc UE. Prezența dvs. personală este obligatorie pentru eliberarea pașaportului românesc, dar aveți dreptul de a numi un avocat care vă va reprezenta în fața Autorității Naționale.
Cu toate acestea, Legea română vă permite să împuterniciți o persoană pentru a depune cererea pentru copiii dvs., dacă copiii au mai puțin de 14 ani.
Așadar, intrăm aici cu toate conexiunile noastre din guvern și terminăm totul în 7 zile, fără ca tu să fii nevoit să te miști un centimetru.

Lasă un mesaj sau plasează o comandă mai jos

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*