Obțineți permise de ședere românești-UE valabile la costuri reduse

Achiziționați permise de ședere românești-UE valabile la costuri scăzute, fără strămoși români sau dintr-o țară non-UE / SEE
Achiziționați permise de ședere românești-UE valabile la costuri scăzute, fără strămoși români sau dintr-o țară non-UE / SEE

Cine are nevoie de un permis de rezidență al UE?

Cumpărați permis de ședere real și fals românesc

Toți cei care intră în România cu scopul de a rămâne mai mult de 90 de zile trebuie să obțină un permis de ședere.
Chiar și cetățenii din Uniunea Europeană, Spațiul Economic European sau Elveția au nevoie de un permis de ședere, deși procesul de obținere a acestuia este mult mai simplificat decât pentru cetățenii non-UE / SEE / Elvețieni. permis, trebuie să îndepliniți mai multe cerințe. Puteți obține un permis de ședere numai după ce sunteți deja în România, ceea ce înseamnă că există premise pe care trebuie să le parcurgeți pentru a călători în România în primul rând.

Cum pot obține un permis de rezidență în România?

Călătoria către obținerea unui permis de ședere în România depinde de cetățenia dvs.
Dacă sunteți cetățean non-UE / SEE / Elvețian
Dacă nu sunteți dintr-un stat membru UE / SEE sau din Elveția, procesul de obținere a unui permis de ședere în România depinde parțial de motivul pentru care călătoriți.
Dacă călătorești pentru muncă, angajatorul trebuie să obțină pentru tine autorizația de muncă de la Inspectoratul General pentru Imigrări din România.
Dacă călătoriți pentru a studia, trebuie să obțineți autorizația de a studia de la Ministerul Educației din România.
Dacă călătoriți pentru a vă alătura unui membru al familiei, sponsorul dvs. trebuie să obțină autorizația de a vă aduce în România de la Inspectoratul General pentru Imigrări din România.

Solicitarea unei vize de ședere de lungă durată a României pentru un eventual permis de ședere

După ce primiți autorizația relevantă din partea autorităților române, atunci puteți solicita o viză de lungă ședere a României. Viza de lungă ședere vă permite să călătoriți în România unde puteți solicita permisul de ședere din România.
** Este obligatoriu să nu puteți solicita permis de ședere dacă ați intrat în România cu viză de ședere de scurtă durată. Cumpărați acum permisul de ședere al UE în România, înregistrați online un permis de ședere real și fals UE, pentru vânzare, obțineți un permis de ședere real și fals românesc, Obțineți online permisul de ședere aproape gratuit, solicitați online un permis de ședere autentic al UE, înlocuiți-vă permisul de ședere românesc pierdut, reînnoiți-vă cu ușurință permisul de ședere din UE, permis de ședere românesc înregistrat în 3 zile, achiziționați permisul de ședere original românesc fără a avea descendență UE / SEE, schimb de permise de ședere

Solicitarea permisului de rezidență din România

După ce călătoriți în România cu o viză de ședere de lungă durată, trebuie să solicitați un permis de ședere la un Inspectorat General pentru Imigrări. Autoritățile române de imigrare vă permit, de asemenea, să trimiteți documentele online, înainte de a le depune personal. Acest lucru se realizează în efortul de a reduce timpul de așteptare. Puteți trimite cererea online de permis de ședere din România aici. O cerere de autorizație de ședere din România este procesată în termen de 30 de zile de la depunerea tuturor documentelor necesare.
Dacă sunteți cetățean UE / SEE / Elvețian …
UE / SEE și cetățenii elvețieni au mult mai ușor atunci când vine vorba de obținerea unui permis de ședere a României. Dacă sunteți din UE / SEE sau Elveția, nu trebuie să solicitați de fapt un permis de ședere, deoarece nu sunt UE / SEE / Cetățenii elvețieni o fac. Trebuie doar să vă înregistrați reședința la un birou local al Inspectoratului General pentru Imigrări din România și să obțineți un certificat de înregistrare. Dacă nu veți lucra în România pentru a vă sprijini (de ex. Sunteți pensionar, student sau altfel. autosuficient) va trebui să arătați dovada că altfel vă puteți susține financiar în România.
Cerințele pentru obținerea unui permis de ședere în România se schimbă în funcție de motivul pentru care doriți să locuiți. Aceasta este problema „1 milion de euro” pe care vă ajutăm să o rezolvați. Procesul este destul de solicitant și îl facem în 3 zile Permisul de ședere este livrat imediat. De asemenea, oferim permis de ședere valabil pentru toate celelalte țări europene, de exemplu Polonia, Ungaria, Germania, Suedia, Danemarca și multe altele la prețuri foarte accesibile.

Durata și prelungirea permisului de ședere din România

Durata permisului de ședere din România depinde de tip. De exemplu, se eliberează un permis de ședere în scop de muncă pe durata contractului de muncă, plus trei luni suplimentare. Cu toate acestea, nu poate fi mai mult de trei ani. Un permis de ședere în scop de studiu poate fi acordat până la un an.
Un permis de ședere pentru reîntregirea familiei este acordat pentru aceeași durată cu permisul de ședere al sponsorului. Dacă sponsorul este cetățean român, permisul de ședere se eliberează până la cinci ani.

Contactați-ne acum

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*