Obțineți permisele de șofer suedez înregistrate online cu ușurință

Cumpărați permise de conducere suedeze reale și false
Cumpărați permise de conducere suedeze reale și false

V-ați imaginat vreodată cât de amuzant va fi conducerea pe străzile vitrine din Stockholm, Suedia? Faceți rapid un permis de conducere suedez autentic în 3 zile

conducere în Suedia și permis de conducere UE

Cum obțineți permisul de conducere suedez?

Cumpărați permise de conducere suedeze reale și false

Pentru a obține permisul de conducere:
-nu trebuie să vă înscrieți la o școală de șoferi aprobată,
-Este să treci un examen de teorie și un test practic organizat de Agenția Suedeză de Transport. Cumpărați acum permisul de conducere suedez, online, adevărat și fals Permis de conducere german de vânzare, obține permisele de conducere ungare reale și false, obțineți aproape gratuit permisul de conducere belgian online,

solicitați online permisul de conducere olandez autentic, înlocuiți permisul de conducere pierdut din Marea Britanie, reînnoiți cu ușurință permisul de conducere italian, permisul de conducere spaniol înregistrat în 5 zile, achiziționați permisul de conducere elvețian original fără niciun test, schimbați permisul de conducere legal al UE,

Cum se înlocuiește un permis de conducere străin în Suedia

Este obligatoriu să aveți permis de conducere suedez sau UE / SEE pentru a conduce vehicule în Suedia, dacă unul este rezident în țară de mai bine de un an.
O persoană care deține un permis de conducere din anumite țări o poate schimba cu un permis suedez fără a fi nevoie de un test. Aceste țări sunt țările UE / SEE, Elveția și Japonia. Persoanele care dețin un permis de conducere din alte țări trebuie să facă testul complet pentru a obține un permis de conducere suedez.
Posesorii unui permis de conducere UE din Suedia trebuie să plătească o „taxă de inspecție” suplimentară, pe lângă taxa standard pentru eliberarea permisului, pentru a-și converti permisul într-o licență suedeză. Acest lucru diferă de multe alte țări europene, în care autoritățile impun deținătorilor de licențe naționale și deținătorilor de licențe UE aceeași taxă pentru eliberarea unei noi licențe, deoarece toate licențele UE sunt la fel de valide și urmează un format standard.

Expatriații pot conduce în Suedia? Permisul de conducere original este valabil în țară?

Dacă provin dintr-o țară UE, permisul de conducere este valabil atât timp cât ar fi valabil în țara de origine. Puteți să îl utilizați sau să îl convertiți într-unul local ”cu condiția ca documentul să fie recunoscut în Suedia și dacă sunteți un rezident permanent. Va trebui să completați o cerere pentru „schimbul permisului de conducere străin” (Ansökan om utbyte av utländskt Körkort), disponibil pe site-ul Agenției Suedeze de Transport. Rețineți că pentru acest proces sunt necesare un număr civic suedez și o adresă poștală în Suedia.
hai să trecem aici direct. Sunteți sigur că doriți să treceți prin asta? Serios? BINE NU !!! Faceti acest lucru ajungandu-ne la noi pentru a obtine licenta suedeza produsa in 3 zile.
Dacă sunteți cetățean al unei țări terțe, permisul de conducere va fi, în general, valabil până la un an. După aceea, majoritatea cetățenilor vor trebui să dobândească un permis de conducere suedez, ceea ce înseamnă să ia cursuri și un test de conducere de la zero. În general, procesul include solicitarea permisului unui elev, obținerea unei certificări privind vederea bună și sănătatea bună, luarea lecțiilor de conducere la o școală sau cu un îndrumător privat, citiți cartea de teorie a conducerii, faceți un curs de „formare în risc” și, în sfârșit. , faceți testele practice și teoretice.

Contactați-ne acum

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*