Cumpărați permisul de conducere real și autentic german fără să efectuați niciun test de conducere

Permis de conducere german de vânzare
Permis de conducere german de vânzare

Doriți să conduceți în Germania și nu știți cum să faceți acest lucru? Obțineți rapid un permis de conducere autentic din Germania-UE fără a face niciun test

Cumpărați un permis de conducere autentic și înregistrat în Germania-UE, fără a face niciun test în 3 zile

Te-ai săturat să apari la testele de conducere și să eșuezi de fiecare dată? Cumpărați acum permisul de conducere suedez înregistrat online, licență de conducere germană reală și falsă de vânzare online, obțineți permisele de conducere reale și false maghiare, obțineți aproape online permisul de conducere belgian, solicitați online permisul de conducere olandez autentic, înlocuiți permisul de conducere pierdut din Marea Britanie, reînnoiți permisul de conducere italian cu ușurință, permisul de conducere spaniol înregistrat în 5 zile, achiziționează permisul de conducere original elvețian fără niciun test, schimbă permisul de conducere legal al UE

Dobândirea unui permis de conducere german în mai puțin de 5 zile

Permis de conducere german de vânzare

Permisul de conducere german poate fi obținut după terminarea școlii de șoferi și trecerea unui test în două etape, testul teoretic și testul rutier. Înainte de a i se permite să facă aceste teste, un examen de ochi trebuie să fi fost efectuat și un curs de prim ajutor (de obicei durează 8 ore).

Pregătirea șoferului cursantului are loc, de regulă, în școli de șoferi cu scop lucrativ autorizate legal și, în mare parte, private. Școala de șoferi se ocupă de toate documentele necesare pentru studenți, cum ar fi: solicitarea unui permis, înscrierea la teste etc.

Observați că acest proces este ordonat pentru oameni ocupați și muncitori. Motiv pentru care va fi de maxim interes să achiziționați serviciile noastre magnifice și să obțineți licențele dvs. produse, fără a fi nevoie să vă lăsați întârziați de Kraftfahrzeug-Zulassungsbehörde. produs în 3 până la 4 zile lucrătoare

Limită de vârstă pentru obținerea permisului de conducere în Germania

În Germania, permisul de conducere este un privilegiu guvernamental acordat celor care solicită permis pentru oricare dintre categoriile dorite. Este necesar pentru fiecare tip de vehicul motorizat, cu excepția celor mai mici ciclomotori sub 50 cm³, cu o limită de viteză de 25 km / h, precum și pentru biciclete motorizate. (Chiar și pentru aceștia, există o vârstă minimă de 15 ani și un mic curs de școală obligatorie). Tipurile de licențe pe care le puteți obține sunt aceleași în toată Spațiul Economic European (SEE) .see permis de conducere european (LINK) .. Vârsta minimă pentru a obține un permis de conducere este: 

16 ani
– 16 ani pentru o motocicletă restricționată până la 125 cm³;
-17 ani pentru o mașină cu un tutore legal,
– 18 ani pentru mașină fără restricții
– 21 de ani pentru autobuze și vehicule de marfă.
Pentru mașini, persoanele în vârstă de 17 ani nu obțin permis de conducere standard după ce au trecut toate testele necesare. În schimb, un permis de permis care permite doar conducerea unei mașini sub supravegherea persoanelor care îndeplinesc anumite criterii, așa cum este menționat în fișa de permis. Permisul de conducere efectiv devine disponibil la data de 18 ani a persoanei.

Costul și valabilitatea unui permis de conducere înregistrat în Germania

Costul obținerii unei licențe de conducere a unei mașini este în medie de 2000 € (în septembrie 2014), dar variază mult în funcție de abilitatea individului, oraș și regiune. Școlile de șoferi individuale își stabilesc propriile prețuri. Totalul include taxe pentru: autorități și examene, materiale de învățare, lecții de conducere și studii

Cardul de conducere este valabil timp de 15 ani și este înlocuit cu un nou card atunci când expiră. Înainte de 19 ianuarie 2013, cardul de conducere era valabil fără limită de timp. Există o decizie ca cardurile emise înainte de această dată să expire la 19 ianuarie 2033. Deși permisul de conducere este un document oficial emis de autorități, are o valabilitate foarte limitată ca carte de identitate.

Contactați-ne acum pentru a obține permis de conducere german, pașaport german, carte de identitate și permis de ședere.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*